Tälle sivulle kerään valheprofetioita, joita pyydän lähettämään osoitteeseen:

[email protected]

- - - -

Haifan Herjaprofeetan puhe

- - -

Puolisoa etsivä nainen

Nainen meni evankelista-pariskunnan luo rukoiltavaksi. Hän oli tuloksetta vuosikaudet etsinyt uskovaa puolisoa. Tällä kertaa asiaa rukoiltiin evankelistan voimin.

Lopulta mies alkoi puhua:

"Näyttää siltä... kyllä... näen sormuksen" mutta hänen puheensa katkesi Rukoiltavan naisen ilahtuneeseen kiljahdukseen. Mies laski kätensä tämän olalle rauhoittaakseen naista ja jatkoi:

"Mutta näyttää siltä, että... kyllä... näyttää siltä, että Jumala tahtoo sinun ensin ostavan tämän sormuksen minun vaimolleni... kyllä... sen arvo on 6000 markkaa. Sormus on uhri, jonka sinä toimitat luottamuksen osoituksena Jumalalle, joka lähettää luoksesi vanhan naisen. Tämä nainen on johdattava sinut tulevan puolisosi luo."

Erirukoiltava oli hämmentynyt, mutta toimi "profetian" mukaan. Kun Evankelistan vaimo oli saanut 6000 markkaa maksavan timanttisormuksen, Esirukoiltava tapasi vanhan naapurin emännän, joka pyysi käymään kylässä.

Vanhan sukulaisensa luona Esirukoiltava tapasi talon naisen aikamiespojan, joka oli jäänyt työttömäksi jouduttuaan vaikeaan sydänleikkaukseen. Hänkin etsi puolisoa, joten asia oli selvä.

Profetia sai täyttymyksensä.

- - -

... alla päikkäriäni kesä-heinäkuulla:

Vai oliko takana Haifan Herjarohveetta? Oliko hän näin tarkoin perässäni TOTEUTTAMASSA herjarohvetiaansa? Eikö se silloin ole ollut saatanasta, eikä Jumalasta?

Torstaina 30.6.

OK, Topsukukat!

En pääse edes kiertoteitä Vuodatuksen blogeihini tai Suntuubiin. Liekö teillä tämäkin sivusta hallussanne niin, että se ei näy muutoin kuin silloin kun minä olen tällä koneella?'

No. Ei se tässä vaiheessa vielä haittaa. Olisi tosi noloa, jos kaikki arveluni menisi kaikkien silmille. Mutta kiivaan blogi-häirinnän perusteella sanoisin, että olen aika lähellä herjalynkan alkua. Jukkako?

Olen nimittäin arvellut OulunPikkuTopin henkilöllisyyttä niin monen miehen päälle, että ihan nolottaa. Muistattehan?

Oliko OulunPikkuTopi:

1) Toimittaja-Janne; 2) Toimittaja Isaksson; 3) Metsuri-Tuomo; 4) Pappi-Jorma; 5) Pappi-Kari; 6) Pappi-Vellu; 7) Pappi-Olli; 8) Pappi-Markku; 9) Lääkäri -Hessunveli; 10) Insinööri-Esa; 11) Ekonomi-Jukka... jne.

Kun OulunPikkuTopi ei selvinnyt, aloin miettiä, kuka oli se nuori mies PikkuTopin takana torilla odotellessamme taksia ja mitä hän teki tai aikoi tehdä. Hänenkin henkilöllisyydestään olen heitellyt arveluja paljon:

1) Puutarhuri-Markku; 2) Kiint.hoitaja-Make; 3) metsuri-Erkki; 4) lääkäri-Tapsa; 5) metsuri-Kari; 6) metsuri-Jaakko... jne..

Näitähän riittää. No, kun sekään ei auennut, rupesin pohtimaan, mikä se panoraama oli? Järjestetty Oulun teatterin käytävälle katettun ravintolapöydän ympärille. Pöytä lienee ollut lähellä esiintymislavaa, joten oliko tarkoitus älyttää minut sen areenalle?

Lähtökohdan pitää olla jossain Jyväksylä-Otava -Hamina -linjalla tai takana on ollut koko ajan Törnävä-trio. Ajatelkaapa ilmiötä, että herjalynkan olisi luonut kolme mielisairaala-potilasta neljännelle potilaalle. Aika hupaisaa, eikö?

Hullujen hommeleita. Ilmankos poliisikaan ei muuta kuin naureskelee ja paukuttelee pyssyjään. Se kaikkein hulluin osapuoli, eikö?

- - - -

Eilen kävi kolme miestä ja nainen tekemässä katselmuksen tulevaa remonttia varten.  Miehet tulivat piip-autolla, mutta nainen, Tamara, kipitteli känny korvallaan talomme takaa, kun siirryin tien penkalle päästettyäni miehet tupaan. Igor tuli samaan aikaan Olgan kanssa "kotiin" ja heitä näytti kovasti huvittavan tilanne. No. Se on heidän iloansa.

Kävi sitten niin, että kun katselmuskomissio oli lähtenyt huoneestani, siirryin kitkemään kukkapenkkiä keskipihalle. Samalla päätin seurata, käyvätkö he kaikissa huoneistoissa. Jokin ei täsmännyt, mutten keksinyt mikä.

Kakkoseen he lopulta pääsivät kauan yritettyään, mutta kolmosessa olikin Sulo paikalla, joten sinne heidät suorastaan toivotettiin tervetulleiksi. Sulo pölötti kovalla äänellä juttujansa. Lopulta katselmoijat tulivat ulos, siirtyen nelosen ovelle.

Sulo huusi katselmoijien perään kiitokset vanhalle työnantajalleen, nimittäen tätä Kakeksi tai Taneksi. En huomannut olla tarkkaavainen nimen suhteen, ennenkuin Tamara, joka oli nelosen ovenkahvassa kiinni huudahti kovalla äänellä: "Tämä ovi on auki. Kukahan täällä on käynyt. Minä en ainakaan" ja kaikki neljä kääntyivät vilkuilemaan minua.

Minulle pätkähti mieleen, että se on Tamara itse ollut siellä. Ehkä hän yritti hämätä ajatuksiani, kun Sulo paljasti yhden nimen. Juttu toimi tosi salamannopeasti. Tamara on ainakin hämäyksen oppinut elämänsä aikana. En viitsinyt puolustautua, koska oletan yhtä, että Tamara itsehän se siellä oli ollut.

Ettekö te, Topsukat, ajattelisi samoin? Lähtötilannehan oli ollut tämä: Tamara juosta hölkötti talomme kulman takaa, kun miehet olivat menossa sisälle asuntooni. Tamara ikään kuin otti neuvoja puhelimen avulla yhdeltä katselmus-miehistä.

Mutta oliko se niin, että Tamara lähti nelosesta? Onko siellä teillä, Topsukat kesä-ajan Komentokeskus? Mikäs puljaus teidän oli siinä tapauksessa luoda asunnossani, jos olisin mennyt sisälle yhdessä miesten kanssa?

Eeeeeiiii! Tätä en ymmärrä enää ollenkaan. Mutta mieli tekee kyllä lohkoa arveluita lisää.

Koska Sulo vaikuttaa enemmän mieheltä, joka on ollut töissä autokorjaamossa, eikä rakennuksilla, niin oliko se Kake-Tane autokorjaamon omistaja Mikkelistä? Vai Enonkoskelta? Olikos se Tamara tohon värisuora-Tuomisiin kuuluva nokkela hämääjä-pantomiinaaja? Entäpä ne kaksi muuta miestä? Toisesta minulla on hämärä mielikuva jostain, mikä liittyy Kaarinaan, mutten saa kiinni. Tai siis syntyy mielestäni vääriä yhteyksiä.

Hän, joka ajoi autoa, näytti olevan tosi nolo, kun näpsin valokuvia heistä. Oli hän muutenkin kaikkein vaivautunein. Toivottavasti löytää muita hommeleita. Vaikutti kunnon mieheltä.

Tokihan minun olisi kuulunut ottaa katselmoijilta ylös henkkarit ja luvat tarkastukselle, mutta ajattelin, että tuskin kukaan mitään kuvittelee hyötyvänsä köyhän ihmisen yksiöstä. Varsinkin, kun teillä, Topsukat, näyttää olevan siellä lupa käydä tämän tästä. Ilman, että olen paikalla. Eikä tämä nyt ole luuloa, vaan tukeudun havaintoihini ja pikku tärppeihini, joita te ette ole huomannut varoa.

- - -

Entäpä Pera-Vänä? Onko hänen roolinsa kuljettaa Sulolle viinaa, kässäriä ja kannustaa Suloa pantomineeraamaan? Isaksonin porukan edustaja?

- - -

Menneekö se näin:

Kake/Tane on Igorin renki ja Sulo on Kake/Tanen renki?

Sulo on Vänän renki ja Vänä on Toimittaja Herjan renki? Toimittaja Herja on omaisteni renki ja omaiseni ovat Herjarohveetan renkejä? Ja Herjarohveetta on OulunPikkuTopin renki?

Keskiviikkona 29.6.

Pera-Vänä, joka juhli nimipäivää juhannuksena? Hänkö kirjoittaa kässäriä Sulolle?

Sulo on nyt yli viikon puhunut, huutanut tai röhkinyt noin kymmenen tuntia päivittäin. Ymmärrättehän? Ihan mahdotonta, ellei hän ole maanisessa vaiheessa sieluntilaltaan.

Todennäköisemmin kuitenkin puheiden perusteella hän pantomiinaa nyttemmin minulle ITKUA ja menetytä. Jatkuvasti toistuvat sanat: "KOHTA ITKET, SAATANAN HUORA"

OK.  Otan uhkailun toki vakavasti. Jopa niin vakavasti, että haluan jutun auki.

Ketä minä olen itkettänyt? Onko joku joutunut vuokseni todella suuren surun valtaan? Miksi minulle ei saa asiaa ilmoittaa.

Haifan Herjarohfeetan takiako? Eikö hän ole saanut sumplittua rohvetiaa vielä mieleisekseen?

- - - -

- - -

... Jeeesss, Oulunsalon baarissa päälleni hyökännyt Topi, joka huusi: "Saatanan huora. Mitä sää tänne tuut, jollet sää mitään haluu. Oot sä joku saatanan lesbo..." ja niin edespäin. Kai te vielä muistatte tarinan. Sinnekin minut vei Paula ja Hiltu 

> poliisiviranomainen, joka antoi vinkin, että koko kiusa saattaa tähdätä nimen omaan riitaan ja häpäisyyn, jonka lopputuloksena minä ylireagoin ja teen rikoksen tai virheen - äärimmilleen kiusattuna, häväistynä ja mitätöitynä - arveli myös, että nuo Oulunsalon Topin sanat viittaavat siihen, että minua vietiin paikkoihin, joissa olisi pitänyt toimia toisin.

Toisin sanoin: paulat ja hiltut veivät minut sutiporukan kyttäyspaikkoihin, jonne naiset yleensä tulivat tavoitteenaan saada yhden- tai monenyönseuraa.

Koska en pyrkinyt näihin paikkoihin, torjuin epämääräiset lähentymisyritykset. Ainoastaan kerran Paula alkoi puhua oululaisesta sutiporukasta, mutten enää muista, kertoiko hän nimiä. Eli sekaannus on lähtenyt siitä, että meillä oli eri tavoitteet.

Kysymyksiksi kuitenkin vielä jää:

>>> oliko tarkoitus opettaa minua käyttämään sutiporukan tarjouksia

>>> vai oliko tarkoitus vain saada häpäisyä aikaan. Sekä mahdollisesti estää jotakuta ihmistä tutustumasta minuun, jottei jokin rikos olisi selvinnyt

- - -

 

- – -

ROHVEETTA -TARINOITA:

Huijattuna huonekalu-kauppias

Evankelista oli järjestänyt Indonesiassa herätyskokouksen. Paikallinen huonekalu-kauppias oli oman kuntansa seurakunnan aktiivijäsen. Hän oli lahjoittanut kaikille ulkolaisille saarnaajille kiitoslahjaksi huonekalun myymälästään Eräs ruotsalainen oli valinnut nojatuoin.

Tämä suomalainen, josta kuulin tuttavaltani, oli valinnut kuorma-autollisen tuoleja seurakuntansa rukoushuoneeseen ja kotiinsa kokonaisen tyylihuonekaluston. Kun indonesialainen kauppias ei saanut tarvittavia kalusteita nopeasti kasaan, evankelista soitti ja kiirehti, vihjaillen, että Jumala vetää siunauksena pois ja kiroaa kaupankäynnin, ellei huonekaluja ala ilmaantua.

Soiton jälkeen huonekalut tulivat pika-pikaa. Evankelista möi tuoleja rukoushuoneellaan parin tonnin kappalehintaan ”nimituoleiksi” aktiivijäsenille.

Toiminta kuulemma kannattaa hyvin!

- – -

Puolisoa etsivä nainen

Nainen meni evankelista-pariskunnan luo rukoiltavaksi. Hän oli tuloksetta vuosikaudet etsinyt uskovaa puolisoa. Tällä kertaa asiaa rukoiltiin evankelistan voimin.

Lopulta mies alkoi puhua:

“Näyttää siltä… kyllä… näen sormuksen” mutta hänen puheensa katkesi Rukoiltavan naisen ilahtuneeseen kiljahdukseen. Mies laski kätensä rauhoittaakseen naista ja jatkoi:

“Mutta näyttää siltä, että… kyllä… näyttää siltä, että Jumala tahtoo sinun ensin ostavan tämän sormuksen minun vaimolleni… kyllä… sen arvo on 6000 markkaa. Sormus on uhri, jonka sinä toimitat luottamuksen osoituksena Jumalalle, joka lähettää luoksesi vanhan naisen. Tämä nainen on johdattava sinut tulevan puolisosi luo.”

Erirukoiltava oli hämmentynyt, mutta toimi ”profetian” mukaan. Kun Evankelistan vaimo oli saanut 6000 markkaa maksavan timanttisormuksen, Esirukoiltava tapasi vanhan naapurin emännän, joka pyysi käymään kylässä.

Vanhan naapurinsa luona Esirukoiltava tapasi talon naisen aikamiespojan, joka oli jäänyt työttömäksi jouduttuaan vaikeaan sydänleikkaukseen. Hänkin etsi puolisoa, joten asia oli selvä.

Profetia sai täyttymyksensä.